Frakt från 69:-/ 2-4 dagars leverans till utlämningsställe

Mirrors and furnitures

Find a unique piece of furniture with us. Here you will find everything from display cabinets, chairs and sideboards in a classic style with a twist. Our furniture is handmade by skilled craftsmen and they are carefully selected by us. We use wood, metal, rattan and textiles in our furniture and the color scheme is white, black and natural. Our furniture and mirrors are selected to fit in with our other range and create a harmonious and pleasant home.


Rustika möbler för en stark karaktär i ditt hem

Med våra rustika möbler kan du enkelt införa en stark karaktär i ditt hem! PB Home strävar efter att erbjuda möbler som är både vackra och funktionella. Dessa rustika möbler kommer garanterat att ge ditt hem en karaktäristisk och charmig touch! Vi på PB Home är passionerade för att erbjuda unika möbler som sätter en personlig prägel på din inredning. Våra rustika möbler är handgjorda av skickliga hantverkare för att ge ditt hem den värme och autenticitet som bara fint hantverk kan erbjuda. 

Förnya din inredning med våra unika möbler

Piffa upp ditt hem med våra unika möbler och omringa dig själv med den tidlösa skönheten av rustik design. Vår kollektion är skapad för att ge ditt hem det där extra piffet av charm och autenticitet. Välkommen till en värld där möblerna inte bara möblerar ditt hem utan också skapar en känsla av varmt välkomnande och personlig stil. Oavsett om du letar efter en robust möbel till hallen, ett charmigt bord till matsalen eller ett vackert skåp för att organisera ditt vardagsrum, så har vi på PB Home det perfekta möbelalternativet för dig.

Utforska de många nyanserna av rustika möbler

Vi strävar efter att piffa upp hemmet med unika möbler som utstrålar en rustik elegans och skapar en atmosfär av hemtrevnad. Varje möbel i vår kollektion är noga utvald för att förena stil och funktionalitet, och vi erbjuder olika stilar för att passa din personliga smak. Utforska vårt sortiment av rustika möbler och låt varje detalj präglas av fint hantverk och en unik karaktär. 

Unika möbler som gör skillnad i ditt hem

Med våra unika möbler kan du verkligen göra skillnad på helhetsintrycket av ditt hem. Investera i en vacker rottingsoffa, ett härligt vintage skåp eller en loungestol i teak och du kommer definitivt märka skillnaden av atmosfären i ditt hem på riktigt! Utforska möjligheterna i våra unika möbler.