Frakt från 69:-/ 2-4 dagars leverans till utlämningsställe

Storage

You can never get too much storage. Our beautiful handmade storage baskets are made to stand out and be displayed. The baskets are handmade by skilled craftsmen and each basket has a unique look. The baskets are available in many different sizes and for many different purposes - from the small storage in the bathroom and bedroom to the larger storage with smart and stylish details.

Förvara snyggt och praktiskt med en vacker förvaringskorg i rotting

Med en förvaringskorg i rotting får du en praktisk förvaring, samtidigt som det ser bra ut rent visuellt och bidrar till hemmets dekor. En förvaringskorg i rotting är alltså inte bara ett sätt att organisera dina saker, det är också en dekorativ detalj som lyfter hela rummets utseende. Rottingens naturliga skönhet och charm gör dessa korgar till mångsidiga tillskott som passar in i hemmets alla hörn. Upptäck hur du kan kombinera stil och funktionalitet med våra förvaringskorgar i rotting – en snygg och praktisk lösning för att organisera och dekorera samtidigt.

Förvaringskorg med inspiration av natur

Små detaljer kan verkligen göra en skillnad, och våra förvaringskorgar är både praktiska och eleganta inslag som förskönar ditt hem. Vi på PB Home har något för varje rum och behov. Vårt sortiment av förvaringskorgar omfattar flera storlekar och är designade för många olika ändamål. Från små förvaringslösningar i badrummet och sovrummet, till större korgar med smarta och stiliga detaljer. En förvaringskorg i natur inspirerat tema smälter in snyggt i hemmet och ger en diskret men snygg förvaringslösning.

Förvaringskorg i rotting: En tidlös trend

Rotting är ett material som länge varit trendigt och vi på PB Home förstår varför. Den mjuka och snygga looken som rotting medför gör det till en tidlös favorit när det kommer till inredning. Den naturliga skönheten och mångsidigheten hos rotting gör det till det perfekta materialet för förvaringskorgar. Med en förvaringskorg i rotting får du inte bara en funktionell lösning för att organisera ditt hem, utan också en stilfull inredningsdetalj. Rottingens naturliga färger och textur skapar en harmonisk atmosfär och förmedlar en känsla av lugn och närhet till naturen.

Förvaringskorg i naturmaterial

Med våra vackra förvaringskorgar i naturmaterial får du en diskret men jordnära inredning i ditt hem. Varje korg bär på charmen och värmen av naturmaterial som rotting eller trä, vilket ger en känsla av autenticitet och lugn. Utforska gärna vårt variationsrika sortiment och låt dessa förvaringskorgar bli både funktionella och vackra inslag i ditt hem!