Frakt från 69:-/ 2-4 dagars leverans till utlämningsställe

Speglar

För oss på PB Home är en spegel inte bara ett praktiskt föremål, det är en konstnärlig inredningsdetalj som verkligen kan förändra och förhöja känslan i ett rum. Våra unika speglar är skapade för att komplettera olika inredningsstilar och tillföra en varm och inbjudande atmosfär. Den rustika stilen som våra speglar har ger en karaktär och charm som lyfter fram den personliga prägeln i ditt hem. Utforska våra fantastiska speglar och välj den som bäst passar in i din inredning.

Förhöj känslan i hemmet med en rustik spegel

Med en rustik spegel kan du verkligen höja inredningen i ditt hem. Låt tomma väggar smyckas av en vacker rustik spegel i härliga former och vips så har du tillfört mer charm och karaktär till din inredning! Oavsett om det gäller hallen, vardagsrummet eller sovrummet, är våra unika speglar designade för att smälta samman med din inredning och addera en extra dimension av stil till hemmet. Kika runt bland våra vackra speglar och upptäck hur de kan förvandla dina rum och skapa en känsla av ljus, rymd och sofistikerad inredning.

Skapa rumslig illusion och karaktär med unika speglar

Att inreda med speglar skapar illusionen av ett större och mer öppet utrymme, samtidigt som du ger ditt rum personlighet. Genom att maximera ljusets effekt får du alltså en ljus och fräsch atmosfär, och samtidigt ger de upphov till en känsla av rymd och stil. Med våra unika speglar kan du skapa en alldeles speciell känsla i ditt hem. Med fasade kanter och mjuka former skapar dessa unika speglar en hemtrevlig känsla som höjer atmosfären i rummet. Dessa speglar passar utmärkt till smala väggar då de tar upp blickfånget på ett speciellt sätt.

Rustik spegel som passar hemmets alla vrår

Våra rustika speglar är designade för att passa perfekt in i alla vrår av ditt hem! Oavsett om du vill placera våra rustika speglar på en vägg i vardagsrummet, sovrummet eller hallen, kommer dess vackra stil att komplettera och förbättra varje rum. Utforska vårt varierade utbud av unika speglar och låt varje spegel bli ett konstverk som reflekterar din personliga smak och skapar en atmosfär av stil och elegans i ditt hem.

Unika speglar i trä eller lackerat stål

På PB Home erbjuder vi unika speglar med ramar av både trä och svartlackerat stål. En spegel med ram i trä ger en tidlös och organisk känsla, medan svartlackerat stål ger en touch av modernitet och minimalistisk design. Så, oavsett om du föredrar en varm och rustik atmosfär eller en modern känsla har vi på PB Home speglar som passar just din inredningsstil och smak.